Secretele Frumuseții

Zdrobirea frumuseții: îngrijirea pielii VICHY IDEALIA

Știți că sunt mereu în căutare de produse de îngrijire a pielii de calitate, așa că, când mi s-au trimis câteva articole din colecția Vichy Idealia, am fost gata să le pun la încercare.

Mi-a luat ceva timp să pun aceste produse în rotație, deoarece aveam o rutină stabilită care funcționa pentru mine, dar când am început să le încorporez (unul câte unul), nu am fost dezamăgit!

Zdrobirea frumuseții: îngrijirea pielii VICHY IDEALIA

IATĂ GÂNDUL MEU PE LINIA VICHY IDEALIA


IATĂ GÂNDUL MEU
PE LINIA VICHY IDEALIA.
VICHY IDEALIA CREMA DE NOAPTE

Aceasta este în prezent crema mea de noapte. Eu trăiesc după el; jură pe el; și o recomand absolut oricui caută o cremă de noapte hidratantă super-suculentă, care să-ți lase pielea suplă și strălucitoare.

Acest hidratant gros și cremos peste noapte a fost intimidat inițial pentru că am o piele mixtă, așa că m-am convins că hidratantele ușoare pentru piele sunt singurul lucru care a funcționat pentru mine, dar asta a fost o nebunie!


Acest hidratant gros
și cremos peste noapte a fost intimidat inițial pentru că am o piele mixtă, așa că m-am convins că hidratantele ușoare pentru piele sunt singurul lucru care a funcționat pentru mine, dar asta a fost o nebunie!

Totul se referă la calitatea și integritatea produselor pe care le folosiți, așa că atunci când am testat în cele din urmă acest lucru, am fost atât de mulțumit de rezultate. Pielea mea este rouă din momentul în care o aplic noaptea, până în momentul în care mă trezesc dimineața. Și durează pentru totdeauna, deoarece doar o cantitate mică este suficientă pentru a vă acoperi complet fața, așa că sunt bani bine cheltuiți!

SERUL VICHY IDEALIA RADIANCE


SERUL VICHY IDEALIA
RADIANCE

Acest ser a fost formulat special pentru persoanele care se confruntă cu stres, oboseală și a fost primul produs din această colecție de care m-am îndrăgostit suficient pentru a-l folosi zilnic.

Aveam câteva săptămâni în concediul de maternitate când am primit probe din această linie pentru a le revedea, așa că eram lipsit de somn și nu mă simțeam 100% ca mine, ceea ce poate provoca decolorarea pielii, erupții și oboseală


Aveam câteva săptămâni
în concediul de maternitate când am primit probe din această linie pentru a le revedea, așa că eram lipsit de somn și nu mă simțeam 100% ca mine, ceea ce poate provoca decolorarea pielii, erupții și oboseală. Deci, a fost adăugarea perfectă la rutina mea de îngrijire a pielii la acea vreme.

Are o consistență puțin mai grea și un parfum dulce, la care a trebuit să mă adaptez pentru că nu sunt mare în articolele de îngrijire a pielii parfumate.

Cu toate acestea, mi-a dat pielii impulsul de care avea nevoie pentru hiperpigmentare


Cu toate acestea,
mi-a dat pielii impulsul de care avea nevoie pentru hiperpigmentare. Trebuie să observi o diferență în aspectul pielii tale în doar 8 zile și pot garanta că am făcut și voi continua să promovez acest produs uimitor!

VICHY IDEALIA SKIE PEEL

Nu am folosit cu adevărat Idealia Skin Peel, așa că nu pot spune cu adevărat că este un must-have din această colecție


Nu am folosit
cu adevărat Idealia Skin Peel, așa că nu pot spune cu adevărat că este un must-have din această colecție. Am încă o sticlă destul de plină de folosit, așa că sunt de fapt interesat să știu dacă vreunul dintre voi l-a folosit și dacă da, care sunt gândurile dvs. ???

În general, cu siguranță zdrobesc crema de noapte Vichy Idealia și serul Radiance. Mă voi asigura că dulapul meu cu medicamente va aluneca cu aceste produse, astfel încât să-mi pot menține strălucirea puternică!