Secretele Frumuseții

Zdrobirea frumuseții: îngrijirea pielii DERMALOGICA

Bună, prieteni B&B, m-am întors cu o altă recenzie de frumusețe și de data aceasta îmi împărtășesc gândurile despre linia de îngrijire a pielii Dermalogica. Dacă urmăriți acest blog, atunci știți că sunt mereu în căutare de modalități de a-mi hrăni pielea cu produse de calitate, iar Dermalogica își face treaba!

Am adăugat acest brand la colecția mea de îngrijire a pielii în urmă cu aproximativ șapte luni. În sfârșit, am făcut pasul pentru a încerca și sunt foarte încântat de rezultatele pe care le-am obținut de când l-am folosit exclusiv în ultimele 8 săptămâni.

Zdrobirea frumuseții: îngrijirea pielii DERMALOGICA

IATĂ GÂNDURILE MELE PRIVIND ÎNGRIJIREA PIELEI DERMALOGICA


IATĂ GÂNDURILE MELE
PRIVIND ÎNGRIJIREA PIELEI DERMALOGICA

DERMALOGICA PRECLEANSE

Băieți, știți că îmi place să împărtășesc recomandări pentru produse de machiaj și îngrijire a pielii, așa că pregătiți-vă să obțineți viața voastră


Băieți, știți că
îmi place să împărtășesc recomandări pentru produse de machiaj și îngrijire a pielii, așa că pregătiți-vă să obțineți viața voastră.

Acest ulei de curățare este adevărul. Când spun că puteți elimina practic 90% din machiajul dvs. cu acest produs, vă rog să credeți că nu exagerez! De asemenea, ridică rujurile greu de îndepărtat (cum ar fi petele mele de buze încercate și adevărate și culorile de buze go-to Fall), precum și produsele rezistente la apă. Bineînțeles că funcționează cu dublă sarcină, hrănindu-ți pielea pe lângă toate acestea.

Asigurați-vă că utilizați acest produs cu mâinile uscate și masați-l pe față și ochi uscați


Asigurați-vă că utilizați
acest produs cu mâinile uscate și masați-l pe față și ochi uscați. Apoi udați mâinile în timp ce vă masați produsul în piele, urmat de clătire cu apă călduță.

GEL DE CURĂȚARE SPECIAL DERMALOGICA

Sunt un mare fan al gelului de curățare zilnic blând


Sunt un mare
fan al gelului de curățare zilnic blând. Ce este foarte interesant la acest produs este că nu conține săpun, dar totuși spumează atunci când este aplicat și amestecat cu apă. De obicei, aplic acest lucru după PreCleanse, dar l-am folosit ca pasul 1 și îndepărtează temeinic machiajul. Acesta este cu siguranță un produs de curățare facială de top, pe care îl recomand persoanelor cu toate tipurile de piele.

DERMALOGICA MICROFOLIANT ZILNIC

Primul lucru pe care l-am găsit unic în legătură cu acest produs a fost că este un exfoliant pe bază de pulbere pe bază de orez


Primul lucru pe
care l-am găsit unic în legătură cu acest produs a fost că este un exfoliant pe bază de pulbere pe bază de orez. Nu am mai folosit niciodată un exfoliant cu pulbere, așa că am fost încântat să încerc. Pentru a-l folosi, mi-am udat mâinile și am scuturat puțin din pulberea din palme, le-am frecat până când s-a format o ușoară pastă și am masat produsul pe fața mea timp de aproximativ 1 minut. Gândurile mele inițiale: acesta este cu siguranță un exfoliant super-blând. Este un prequel al utilizării demachiantului facial și un tratament extraordinar pentru pielea ta.

Unele dintre caracteristicile sale cheie este că lustruiește pielea pentru un ten mai luminos și mai fin. Logodnicul meu este chiar fan. L-am lăsat să folosească acest scrub o dată și l-am găsit la duș lângă elementele esențiale de îngrijire a doua zi! (L-am îndepărtat rapid de pe scena respectivă! Trebuie să-l ia pe al lui!) Deci, este aprobat de cuplu în gospodăria mea!

DERMALOGICA MOIST ACTIV


DERMALOGICA MOIST ACTIV

Acesta este produsul meu preferat din această linie. Acest hidratant ușor, fără ulei este bomb.com; O folosesc zilnic și cu generozitate. Am o piele mixtă și tind să devin foarte grasă pe tot parcursul zilei, așa că am fost prudent în privința aplicării prea mult pe pielea mea. Lucrul care îmi place cel mai mult la Active Moist este că se înmoaie imediat în pielea mea și o lasă să se simtă suplă. Fără reziduuri grase sau greutate, doar pielea netedă, fără strălucire. Dacă aveți pielea grasă, acesta este un lucru obligatoriu din această colecție și, așa cum am spus, sunt combinat și jur și pe el!