Secretele Frumuseții

REVIZUIREA FRUMUSEȚII: 5 MOTIVE I LOVE CONCIOUS ULE DE COCONUT

Știm deja că uleiul de nucă de cocos este viață, așa că nu sunt aici pentru a vă vinde diferitele sale beneficii, dar recent am primit un ulei conștient de nucă de cocos (AKA CoCo) și îl ador, toți!

Nu numai că este o linie de produse de calitate care dau rezultate excepționale, dar sunt înrădăcinate în caritate care ajută oamenii și planeta noastră!

REVIZUIREA FRUMUSEȚII: 5 MOTIVE I LOVE CONCIOUS ULE DE COCONUT

AICI SUNT 5 MOTIVE DE CE ADOR ABSOLUT COACA CONȘTIENTĂ CA MARCĂ ȘI DE CE AR TREBUI ÎNCERCĂ PRODUSELE CEL MAI PUTIN!


AICI SUNT 5
MOTIVE DE CE ADOR ABSOLUT COACA CONȘTIENTĂ CA MARCĂ ȘI DE CE AR TREBUI ÎNCERCĂ PRODUSELE CEL MAI PUTIN!

1. CREEAZĂ PRODUSE CURATE, ECOLOGICE, DE CALITATE, CARE FUNCȚIONEAZĂ!
Aceste produse sunt fantastice! Sunt certificate organice, sunt presate la rece și virgine și sunt fabricate în loturi mici, fără utilizarea de mașini. Ca urmare, CoCo nu este niciodată expus la substanțe chimice dure sau toxice.

Yasss !! Îl folosesc ca produs de îndepărtare a machiajului, pentru a ajuta la eczema copilului meu și la pielea și părul meu


Yasss !! Îl
folosesc ca produs de îndepărtare a machiajului, pentru a ajuta la eczema copilului meu și la pielea și părul meu.

3. CONCIENTE PUTEREA COCONUȚILOR PERSOANE CU DISABILITATE PRIN OPORTUNITĂȚI DE MUNCĂ.

Împuternicesc persoanele cu dizabilități chiar aici, în Tampa, FL, în parteneriat cu Macdonald Training Center (MTC)


Împuternicesc persoanele cu
dizabilități chiar aici, în Tampa, FL, în parteneriat cu Macdonald Training Center (MTC). MTC oferă servicii de plasare profesională adulților cu multe provocări, inclusiv deficiențe de auz și alte dizabilități fizice sau cognitive. MTC își ambalează uleiul de cocos finit și servește drept centru de îndeplinire pentru restul țării.

4. FIECARE ACHIZIȚIE FĂCUTĂ, AJUTĂ ÎN ALIMENTAREA UNUI COPIL.

Cocosul conștient donează o masă unui copil care are nevoie printr-un parteneriat cu Feeding America pentru fiecare masă vândută


Cocosul conștient donează
o masă unui copil care are nevoie printr-un parteneriat cu Feeding America pentru fiecare masă vândută. Nu mi-am dat seama cât de mare era numărul, dar aproape 16 milioane de copii din SUA suferă de foame în fiecare zi.

Este certificat prin Fair Trade SUA, care asigură condiții de muncă corecte fermierilor lor din sudul Filipinelor și fabricilor de ambalaje din China.

5


5
. E UȘOR DE CĂLĂTORI CU.

Ambalajul lor este certificat TSA, care este super-ambreiaj, deoarece călătoresc des pentru muncă și plăcere. Și au ambalaje durabile. Poți să-ți înghesuie unele dintre ale tale aici!