Secretele Frumuseții

REVIZUIREA FRUMUSETEI: RIMMEL LONDON LASTING FINISH 25 HR FUNDATION AND CONCEALER + SWATCHES ON DUN SKIN

Primăvara a izvorât oficial și am adăugat noua fundație Rimmel London Lasting Finish 25 HR și Concealer la rotația mea de machiaj pentru a condimenta lucrurile cu rutina mea de frumusețe pentru noul sezon.

Când am auzit de aceste produse, am vrut instant să pun mâna pe ele! M-am concentrat mai mult pe îngrijirea pielii în aceste zile, așa că am adoptat o abordare mai minimalistă a machiajului, iar aceste formule ușoare mi-au venit în timp.

REVIZUIREA FRUMUSETEI: RIMMEL LONDON LASTING FINISH 25 HR FUNDATION AND CONCEALER + SWATCHES ON DUN SKIN

IATĂ GÂNDURILE MELE PENTRU RIMMEL LONDRĂ FINALIZARE DURABILĂ DE 25 HR FUNDARE ȘI CONCEALER RESPIRABIL


IATĂ GÂNDURILE MELE
PENTRU RIMMEL LONDRĂ FINALIZARE DURABILĂ DE 25 HR FUNDARE ȘI CONCEALER RESPIRABIL.

Oricând se schimbă anotimpul, îmi actualizez rutina de îngrijire a pielii și machiaj pentru a completa vremea, așa că aceste produse mi-au venit în timp. Acestea sunt primele mele impresii după câteva purtări.

RIMMEL LONDON LASTING FINISH 25 HR LONG WEAR FUNDATION + SWATCHES ON SKIN SKIN


RIMMEL LONDON LASTING
FINISH 25 HR LONG WEAR FUNDATION + SWATCHES ON SKIN SKIN

Această fundație are acoperire medie cu un finisaj de înaltă definiție.

Nu are o consistență groasă ca fundațiile pe care le port de obicei, dar s-a aplicat neted și a dat un finisaj mat


Nu are o
consistență groasă ca fundațiile pe care le port de obicei, dar s-a aplicat neted și a dat un finisaj mat. (Pe care il iubesc!)

A oferit o acoperire decentă pe tot parcursul zilei, dar nu cred că a arătat impecabil în tot timpul necesar. Vă recomand să utilizați o pudră de fixare cu acest produs dacă doriți cu adevărat să prelungiți uzura.

Am încercat separat Mocha și Deep Mocha și de fapt am fost surprins de cât de bine arătau


Am încercat separat
Mocha și Deep Mocha și de fapt am fost surprins de cât de bine arătau. Deoarece aceasta este o fundație de acoperire medie, construibilă, nu am observat o diferență extremă în nuanțele aplicate odată pe fața mea, dar Mocha a dat cel mai bun rezultat.

Există 16 nuanțe în linie și am solicitat mostre de nuanțe mai întunecate pentru a le revedea. Sper că vor ieși cu mai multe nuanțe dincolo de Deep Mocha, care este în prezent cea mai întunecată opțiune, pentru doamnele cu magie chiar mai mare de malanină, deoarece există absolut o piață pentru aceasta.

RIMMEL LONDON LASTING FINISH 25 HR RESPIRABIL CONCELEAR + SWATCHES PE PIELE INTUNECATĂ


RIMMEL LONDON LASTING
FINISH 25 HR RESPIRABIL CONCELEAR + SWATCHES PE PIELE INTUNECATĂ

Am fost mulțumit de consistența și consistența ușoară, dar cremoasă a acestui corector, care vine în șase nuanțe, la prima mea utilizare. Are un burete de aplicație atașat care a simplificat punerea acestuia, dar am folosit un blender de frumusețe pentru a executa aspectul finit.

Acest corector este foarte cremos și oferă o acoperire excelentă și are o putere de ședere decentă


Acest corector este
foarte cremos și oferă o acoperire excelentă și are o putere de ședere decentă.

Acestea sunt specimene ale unora dintre nuanțele mai întunecate din colecție. Din nou, există cu siguranță loc pentru a include mai multe nuanțe și aici. Umbra mea preferată a acestui corector este 400 Medium Dark; mi-a dat un impuls instantaneu zonei mele sub ochi și, ca mamă pentru prima dată de o lună, sunt aici pentru asta, vânătoare!

În general, sunt mulțumit de rezultatele obținute folosind aceste produse și le voi menține în rotație pentru aspectul meu de frumusețe


În general, sunt
mulțumit de rezultatele obținute folosind aceste produse și le voi menține în rotație pentru aspectul meu de frumusețe.

În plus, pentru prețul minunat de sub 10 USD pentru fundație și anticearcan (disponibil la comercianții cu amănuntul de masă), primiți valoarea banilor dvs. și apoi câteva