Secretele Frumuseții

HIDRATANT TINTAT VS CREĂ BB / CC: DIFERENȚELE

Vara în Australia înseamnă că trebuie să acordăm o atenție suplimentară pielii noastre, așa că, când am fost recent în Thailanda, am ambalat o mulțime de produse SPF30 + și SPF50 + pentru călătorie. Dintre produsele pe care le-am ambalat pentru față, am observat că aveam o cremă CC Ultraceuticals și un hidratant colorat – ambele aveau un SPF30 +.

Bineînțeles, acest lucru a avut câteva întrebări, întrebându-ne cât de bine (sau prost) ne-am împachetat pentru vacanța noastră și ne întrebăm care este diferența dintre o cremă BB / CC și o cremă hidratantă.

HIDRATANT TINTAT VS CREĂ BB / CC: DIFERENȚELE

Așa că ne-am gândit să-i cerem gândurile ei Alycia Lucas, Manager Regional de Formare la Ultraceuticals


Așa că ne-am
gândit să-i cerem gândurile ei Alycia Lucas, Manager Regional de Formare la Ultraceuticals.

Care este diferența dintre o cremă BB, o cremă CC și un hidratant colorat?
Inițial, crema BB era un balsam de pată dezvoltat în Asia pentru a ajuta la acoperirea petelor și a pielii inegale. Lumea cosmetică mai mare a preluat conceptul, iar BB a devenit balsamuri de înfrumusețare, în principal SPF hidratant și fond de ten combinate.

O cremă CC este pentru o corecție completă, punctul de diferență este o combinație de ingrediente cosmeceutice (cum ar fi blocante de hiperpigmentare, peptide și antioxidanți) și tehnologie amestecată cu hidratant și componente SPF cu spectru larg


O cremă CC
este pentru o corecție completă, punctul de diferență este o combinație de ingrediente cosmeceutice (cum ar fi blocante de hiperpigmentare, peptide și antioxidanți) și tehnologie amestecată cu hidratant și componente SPF cu spectru larg.

Crema hidratantă nuanțată este similară cu o cremă BB, deoarece este de obicei o cremă hidratantă cu o notă de culoare sau nuanță pentru a uniformiza tonul pielii. BB este cosmetic, CC este cosmeceutic (o îngrijire corectivă a pielii care acoperă și ascunde, de asemenea, ca un fond de ten).

Care este diferența dintre crema Ultraceuticals CC și crema hidratantă colorată?


Care este diferența
dintre crema Ultraceuticals CC și crema hidratantă colorată?

Crema hidratantă Ultraceuticals Tinted este hidratantul nostru clasic SPF30 + cu o nuanță pentru uniformizarea tonului pielii. Crema noastră CC are o componentă hidratantă terapeutică bazată pe tehnologia biomimetică care repară și menține bariera lipidică a pielii, care acționează ca apărarea noastră naturală împotriva agresiunii, cum ar fi poluarea bacteriilor care pot stresa o sensibilizare a pielii, precum și beneficii suplimentare pentru îngrijirea pielii ale Niacinamidei și Pantenolului esențiale pentru sănătatea pielii.

Crema noastră colorată CC va oferi pielii tale mult mai mult decât o cremă hidratantă colorată


Crema noastră colorată
CC va oferi pielii tale mult mai mult decât o cremă hidratantă colorată. Formulat cu cea mai bună tehnologie Ultraceuticals, va corecta strălucirea hidratului și va ascunde capacul și vă va proteja pielea.

Gândurile noastre despre BB / CC cream vs Tinted Moisturizer

De când cremele BB au devenit un succes pe piața occidentală a produselor cosmetice, am urmărit în mod obsesiv cremele BB (și nu CC) în mod constant


De când cremele
BB au devenit un succes pe piața occidentală a produselor cosmetice, am urmărit în mod obsesiv cremele BB (și nu CC) în mod constant. Nu au fost multe creme BB cu care ne-am lipit obsesiv, dar iată câteva altele pe care nu le-am putea trăi în geanta noastră de machiaj.

Lancome BB Cream cu SPF50 +: primul de pe piață cu acest nivel de SPF, am devenit instantaneu dependenți. Un pic gros pentru a netezi,
LOreal CC Cream (Anti Roșeață): Cu doar un SPF12 +, nu este crema noastră preferată, mai ales vara, dar băiatul are o putere anti-roșeață.