Secretele Frumuseții

CUM SĂ VOPSEȚI EXTENSIILE PĂRULUI PENTRU A SE ADAPTA CULORII PĂRULUI

Cel mai interesant post de la Elise Wright, fostă scriitoare de frumusețe și deținătoare de păr fin.

Am avut întotdeauna părul plăpând și plictisitor. Posibil cea mai anostă introducere vreodată a unei povești de frumusețe, dar este adevărat. Părul meu este șaten, drept și pe partea mai fină. Blah.

CUM SĂ VOPSEȚI EXTENSIILE PĂRULUI PENTRU A SE ADAPTA CULORII PĂRULUI

De-a lungul anilor mei de scriitor de frumusețe și pasionat general de îngrijire a părului, am testat probabil fiecare produs de îngroșare de pe piață (în aceste zile jur pe Fekkai Blowout Texturizer)


De-a lungul anilor
mei de scriitor de frumusețe și pasionat general de îngrijire a părului, am testat probabil fiecare produs de îngroșare de pe piață (în aceste zile jur pe Fekkai Blowout Texturizer). Șamponul uscat este prietenul meu și îmi place coada de cal și nodul superior. Dar când încerc să-mi port părul și să arăt drăguț, „nu” este drăguț.

Am găsit una dintre cele mai bune modalități de a contracara acest lucru a fost balayage. Am zguduit acest look de ani de zile (eu? Blocat într-un șir de păr?), Deoarece punerea unor bucăți de culoare maro mai deschisă și blondă la sfârșit dă cu siguranță texturii și corpului părului atunci când vreau să-l uzez. Problema rezolvata? Cam. M-am jucat cu extensii, dar am presupus că vor fi un non-starter din cauza balayage-ului meu și nu aveam de gând să mă scot pentru extensii permanente scumpe care aveau nevoie de timp și întreținere.

Când Irresistible Me mi-a oferit clipul Silky Touch în extensii, eram ca „iad, da, iubită”, apoi mi-am dat seama că probabil nu vor avea o nuanță care să se potrivească cu maronii variați, blondele și roșii închise din părul meu


Când Irresistible Me
mi-a oferit clipul Silky Touch în extensii, eram ca „iad, da, iubită”, apoi mi-am dat seama că probabil nu vor avea o nuanță care să se potrivească cu maronii variați, blondele și roșii închise din părul meu. Și nu au făcut-o. Dar puteți vopsi extensii. Ceea ce este minunat, pentru că îmi fac întotdeauna propria culoare a părului. Intotdeauna am. Îmi place să experimentez cu tonuri și nuanțe și pot obține exact modul în care îmi place (notă laterală: sunt un scriitor de frumusețe de aproape un deceniu, așa că pot face DIY cu un anumit grad de încredere, dar nu este pentru toti).

După mult timp înainte și înapoi și o cantitate excesivă de timp uitându-mă la mine în oglindă, am decis, da, că aș mai adăuga niște bucăți de maro deschis și blond la propriul meu păr și voi folosi aceeași tehnică pe extensiile mele recent achiziționate . Umbra maro medie se potrivea perfect cu rădăcinile mele, dar rădăcinile mele au o lungime de doar câțiva centimetri, așa că acest lucru avea să necesite niște magie și un kit de evidențiere acasă.

Dacă ați folosit vreodată un kit de evidențiere pentru acasă, cum ar fi L ́Oreal Preference Glam Lights și Revlon Color Effect Highlights (nu sunt disponibile în Australia), știți că este vorba despre plasarea strategică


Dacă ați folosit
vreodată un kit de evidențiere pentru acasă, cum ar fi L ́Oreal Preference Glam Lights și Revlon Color Effect Highlights (nu sunt disponibile în Australia), știți că este vorba despre plasarea strategică. Am așezat extensiile pe o bucată de carton și am început de la capete, l-am lăsat să stea 5-10 minute, apoi am început să urc părul de la capete până la jumătate. Acest lucru oferă acel efect gradat frumos, trecând de la întuneric la lumină, fără a arăta vopsit.

Părul Irresistible Me este tot părul uman, deci ia culoarea foarte bine și arată incredibil de natural. Am tratat extensiile ca și cum ar fi propriul meu păr (asta e sensul, nu?) Și după ce am spălat vopseaua, am condiționat părul cu balsamul furnizat în trusă. (Notă laterală: balsamul care vine cu vopseaua Garnier Olia este probabil cel mai bun balsam profund din lume). Odată ce i-am prins și am aranjat părul, totul s-a amestecat perfect. Ați putea, de asemenea, să fixați extensiile pentru a face vopseaua, dar nu am mușchii brațelor pentru asta.

Dacă doriți să încercați extensii, dar aveți părul multi-ton ca mine, vopsirea personalizată a extensiilor dvs


Dacă doriți să
încercați extensii, dar aveți părul multi-ton ca mine, vopsirea personalizată a extensiilor dvs. este o modalitate excelentă de a obține aspectul exact pe care îl doriți. Și când în cele din urmă decideți să vă schimbați culoarea părului, puteți doar vopsi extensiile pentru a se potrivi. Acum, dacă mă scuzi, voi admira părul meu plin și superb în oglindă.

Lucruri de reținut atunci când vopsiți extensiile de păr:
Asigurați-vă că pot fi vopsite. Am avut norocul că extensiile de păr Irresistible Me sunt făcute din păr uman, așa că mi-au permis să-l vopsesc ca un păr normal. Asigurați-vă că orice extensii de păr sintetice pe care le-ați putea fi vopsite înainte de a trece prin tot procesul și risipiți o cutie de vopsea de păr. Dacă nu sunteți sigur, faceți un test de patch-uri pe partea inferioară a extensiilor.
Nu-l vopsiți cu orice vopsea de păr veche, se potrivește cu culoarea și obțineți produsul potrivit. Pachetele L�Oreal și Revlon vin cu propriile instrumente pentru a face ca acasă să moară ușor.
Gândiți-vă la destinațiile de evidențiere – dacă aveți 4 benzi de extensii de păr ca și mine, concentrați mai multe evidențieri în jurul marginilor care vor fi cele mai apropiate faței dvs., astfel încât să rămână în concordanță cu evidențierile existente care vă încadrează deja fața.