Secretele Frumuseții

CUM SĂ UTILIZAȚI UN ULEIU DE CURĂȚARE FACIALĂ

Cei mai mulți dintre noi am fost crescuți pentru a ne spăla fețele cu apă, săpun și multă stropire. Dar sunt aici să spun că nu-ți faci față niciun serviciu! Există ceva frumos care se întâmplă când faci aceste două schimbări importante:

1. treceți de la săpun la un ulei de curățare și
2. încorporați o cârpă de muselină pentru a vă aduce apa pe față în loc să vă stropiți.

CUM SĂ UTILIZAȚI UN ULEIU DE CURĂȚARE FACIALĂ

Un ulei de curățare va topi machiajul, murdăria și murdăria, oferind în același timp umiditate esențială


Un ulei de
curățare va topi machiajul, murdăria și murdăria, oferind în același timp umiditate esențială. Persoanele care suferă de acnee vă vor vedea, de fapt, pielea calmându-vă, deoarece în loc să vă îndepărtați uleiul (declanșând pielea pentru a crea mai mult), pielea vă răcorește și încetinește producția de ulei, deoarece nu este nevoie. Pe de altă parte, persoanele care suferă de pielea uscată primesc uleiurile adăugate de care aveți nevoie disperată, fără a vă usca pielea de la spălarea feței.

Apoi, pe lângă asta, încorporarea unei cârpe de muselină în ecuație generează o rotație a celulei prin exfoliere ușoară zilnică. Ceea ce, la rândul său, vă lasă cu o piele superbă și netedă imediat, dar cu atât mai mult în timp. Și puteți intra cu adevărat acolo la linia genelor pentru a îndepărta rimelul impermeabil și creionul de ochi. Iată cum:

INSTRUMENTE:


INSTRUMENTE:

Un ulei de curățare � Evident, uleiul meu de curățare Amy Nadine Camellia ($) este preferatul meu, deoarece am petrecut aproape un an formulându-l pentru a găsi combinația potrivită de uleiuri și extracte (câștigătorii fiind uleiul de camelie, uleiul de struguri, uleiurile de coaja de lămâie și portocală și extracte de calendula și arnica). Împreună ajută cu adevărat la calmarea, hrănirea și hidratarea pielii într-un mod pe care nu l-ai mai simțit niciodată. (Verificați și Costco-ul local pentru a vedea dacă au mai rămas cu reducerea membrilor lor!) Îmi place, de asemenea, acest luxos ($$$) și acest vis într-un singur pas ($$).
O pânză de muselină – Îmi place acest set de trei ($$) și cel organic ($).

PAȘI:


PAȘI:

Repet, de obicei, pașii 11 și 12 de o duzină de ori pentru a obține până la ultimul machiaj. Apoi ștergeți-vă fața uscată cu un prosop, apoi urmați programul obișnuit de îngrijire a pielii (toner, cremă hidratantă, ser sau orice vă place, care funcționează pentru dvs.!).