Secretele Frumuseții

CARE ESTE COSTUL INJECȚIILOR ANTIRID BOTOX

Injecțiile cu botox sunt cunoscute de mult timp ca o metodă eficientă de combatere a semnelor fizice ale îmbătrânirii feței, în special a ridurilor și a pielii lăsate. În timp ce au existat dezbateri de lungă durată cu privire la efectele sale pe termen lung, tot mai multe femei optează în continuare să o facă. Dar chiar merită? Și care este costul său?

Înainte de a ieși și de a vă face o injecție antirid Botox, asigurați-vă că sunteți bine informat cu aceste informații despre necesitatea de a ști.

CARE ESTE COSTUL INJECȚIILOR ANTIRID BOTOX

Ce poate face injecțiile antirid Botox pentru dvs.

Din punct de vedere medical, Botox poate fi utilizat pentru alte probleme de sănătate, cum ar fi durerile de cap și migrenele, transpirația excesivă și blefarospasmul – starea în care ochiul se contorsionează necontrolat. Cu toate acestea, în zilele noastre, Botoxul a devenit sinonim cu scopuri cosmetice, în principal pentru a îndepărta liniile fine de pe față pentru a avea un aspect mai tineresc.

Motivul pentru care injecțiile antirid Botox sunt foarte căutate, în special de femeile de vârstă mijlocie, se datorează cât de rapide și instantanee sunt rezultatele. De fapt, chiar și o singură injecție poate produce efecte vizibile, diminuând ridurile. Ceea ce face este, în principiu, să reducă ridurile dinamice, care sunt principalele pe care le obțineți atunci când vă mișcați fața. Adică, data viitoare când zâmbești, poți avea „picioarele corbii” mai mici pe ochi datorită injecțiilor.

Când să aveți injecții antirid Botox

Pielea femeilor începe să îmbătrânească vizibil în anii douăzeci și continuă să progreseze bine până la treizeci de ani și mai departe. Vârsta majoritară a femeilor care primesc Botox se încadrează între anii patruzeci și cincizeci, când liniile faciale sunt mai vizibile și mai proeminente. Cu toate acestea, au existat rapoarte conform cărora chiar și femeile în vârstă de douăzeci de ani au sărit pe cărucior ca mijloc de prevenire a ridurilor.

Când ar trebui să o faci de fapt atunci? Profesioniștii de la TherapieClinic.co.uk sugerează că, datorită întreținerii și costului său, injecțiile antirid Botox ar trebui făcute atunci când există riduri vizibile care trebuie reduse. Da, poate fi folosit ca măsuri preventive, dar s-ar putea dovedi a fi destul de costisitor și mai greu de întreținut pe măsură ce femeile îmbătrânesc.

Suma depinde de zona feței pe care va trebui să o injectați. Injecțiile cu botox vin în „unități” (care costă în jur de 9-15 USD) și numărul de unități depinde de cât de activi sunt mușchii pe o anumită parte a feței. De exemplu, veți avea nevoie de aproximativ 10 până la 20 de unități pentru frunte, ceea ce vă va costa în jur de 90 – 300 USD (și poate costa mai mult de la medici mai specializați și cunoscuți).
Dacă îi întrebați pe cei care au primit injecții cu Botox, suma medie pe sesiune se situează între 200 $ și 400 $ și suma exactă ar depinde de mai mulți factori, cum ar fi locația, medicul, promoțiile, etc. și nu de unitate.

Când vine vorba de cost și calitate, ar fi util să efectuați cercetări prealabile și o verificare de referință asupra clinicii și / sau medicului. Dacă se întâmplă să fie extrem de fiabile, dar costă mai mult, s-ar dovedi a fi o investiție excelentă, spre deosebire de riscul acesteia cu cele mai ieftine, dar umbrite.

Întreținerea și măsurile de precauție Botox

Vă puteți aștepta să experimentați unele reacții adverse după ce ați făcut injecțiile. Deși puteți efectua unele măsuri preventive, fiind conștienți de modul în care pielea dumneavoastră poate reacționa la injecție și cât de bun este medicul dumneavoastră. Unele reacții adverse raportate includ roșeață și umflături, durere din partea care a fost injectată, precum și unele vânătăi și sângerări.

Una dintre măsurile de precauție pe care le puteți lua în prealabil este să verificați dacă aveți o reacție alergică la Botox. Consultați-vă cu un specialist în alergii pentru a vă ajuta. De asemenea, nu luați niciun fel de medicament care vă poate subția sângele, cum ar fi aspirina, ibuprofenul, Excedrin, Vitamina E, ginseng și așa mai departe. În plus, evitați să beți alcool cu ​​cel puțin o săptămână înainte de injecția programată. Pentru alte măsuri de precauție, ar fi util să vă consultați medicul pentru a vă asigura că sunteți acoperit.

Merita?

Această întrebare depinde în mare măsură de experiența fiecărei femei de a primi injecții antirid cu Botox și rețineți că nu toate experiențele cu Botox sunt la fel.

Concluzia este că acest lucru ați decis că doriți cu adevărat și că vă puteți angaja – fizic, mental, emoțional și bine, financiar. De asemenea, ar trebui să petreceți efortul și timpul pentru a găsi cu adevărat un medic bun care să vă facă injecții cu Botox fără complicații majore sau probleme ulterioare. La final, nu veți vedea decât rezultate consistente și veți fi bine mulțumiți de felul în care arătați. Și, în acest caz, merită să obțineți Botox.