Secretele Frumuseții

ALBITUREA DINȚILOR FILIP ZOOM VITEZA ALBĂ – CEL MAI CERUT SISTEM PROFESIONAL DE ALBIRE A DINȚILOR LA LUME

Toată lumea vrea să aibă un zâmbet frumos, la urma urmei este uneori primul lucru pe care îl observă cineva despre o persoană. Și a avea un zâmbet frumos începe de multe ori cu a avea dinți frumoși. Acesta este motivul pentru care mulți dintre noi pot fi conștienți de culoarea dinților și pot începe să folosească paste de dinți pentru albirea dinților și tratamente la domiciliu sau pot lua în considerare mersul la dentist și albirea dinților. Care, în opinia noastră, este metoda mai ideală, este rezultate rapide, instantanee, sigure, dramatice și un profesionist instruit o face.

Înainte de a începe să vă gândiți că albirea dinților este pur și simplu transformarea dinților decolorați într-un alb strălucitor Photoshopped-Hollywood, majoritatea medicilor stomatologi folosesc Phillips Zoom White Speed ​​pentru a vă albi dramatic dinții cu 8-15 nuanțe. Un zâmbet alb tineresc, strălucitor, orbitor, care emană o bună sănătate și vitalitate. Spre deosebire de alte proceduri cosmetice ale dinților, albirea dinților s-a dovedit a fi o procedură foarte eficientă pentru albirea dramatică, care luminează culoarea existentă a dinților și nu implică îndepărtarea suprafeței dinților sau nu îi provoacă vătămări.

ALBITUREA DINȚILOR FILIP ZOOM VITEZA ALBĂ - CEL MAI CERUT SISTEM PROFESIONAL DE ALBIRE A DINȚILOR LA LUME

Decolorarea dinților este ceva care este foarte greu de evitat în viața noastră de zi cu zi

Decolorarea dinților este ceva care este foarte greu de evitat în viața noastră de zi cu zi. Dieta, medicamentele, vârsta contribuie la decolorarea dinților. Și aici albirea dinților poate ajuta cu adevărat.

Pitt Street Dental Center sunt experți în acest domeniu al stomatologiei. Philip Zoom White Speed ​​sau Zoom 4 este cel mai recent și de departe cel mai eficient. Tehnologie LED, panou de control al sensibilității, timp mai scurt pe scaun și livrarea factorului Wow! O decizie ușoară și sigură pentru dvs. de a lua Philips Zoom White Speed ​​la Pitt Street Dental Center.

Rezultatele se obțin într-o singură vizită

Rezultatele se obțin într-o singură vizită. Preformat de un profesionist stomatologic, acest sistem uimitor funcționează pentru toată lumea, cu condiția să aveți dinții naturali. O acoperire de protecție este plasată peste gingii și un gel de hidrogen este aplicat pe dinții activați cu lumina LED. Acest lucru se repetă în total de patru ori.

O diferență dramatică de nuanță la o singură întâlnire face ca acest uimitor sistem de albire a dinților să fie sistemul de albire profesional solicitat de lumea 1

Bărbați și femei, din motive proprii, caută dragoste, se căsătoresc, divorțează și au nevoie să mă iau, merg la un interviu de muncă, viață corporativă sau pur și simplu doresc să arate instantaneu cu ani mai tineri, Philips Zoom White Speed ​​este calea către merge

Bărbați și femei, din motive proprii, caută dragoste, se căsătoresc, divorțează și au nevoie să mă iau, merg la un interviu de muncă, viață corporativă sau pur și simplu doresc să arate instantaneu cu ani mai tineri, Philips Zoom White Speed ​​este calea către merge.

Rezultatele pot dura mai multe luni sau ani, dar, desigur, acest lucru depinde de igiena dentară generală și de obiceiurile alimentare. Vă recomandăm o pastă de dinți de albire pentru a împiedica formarea petelor și folosiți un kit de retușare furnizat pentru a menține rezultatele albe strălucitoare. Acesta este utilizat după cum doriți, în funcție de stilul de viață.

Vă recomandăm să încercați Pitt Street Dental Center www

Vă recomandăm să încercați Pitt Street Dental Center www.pittstdentalcentre.com.au sau 92234767 în Sydney, care au o ofertă de cititori strălucită chiar acum.

Cum să evitați pătarea dinților după albirea dinților

Petele pe dinți pot fi cauzate de îmbătrânire, medicamente și, de asemenea, obiceiurile noastre de zi cu zi care cauzează pătarea dinților

Petele pe dinți pot fi cauzate de îmbătrânire, medicamente și, de asemenea, obiceiurile noastre de zi cu zi care cauzează pătarea dinților. Iată o listă de lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare:

Fumatul (sau oprirea completă pentru sănătatea dumneavoastră generală)
Bauturi nealcoolice
Ceaiuri
Cafea
Fructe și legume de culoare închisă
Albirea dinților în birou: Avantaje

Obțineți cele mai rapide și mai sigure rezultate cu albirea dinților Philips Zoom White Speed ​​în birou

Obțineți cele mai rapide și mai sigure rezultate cu albirea dinților Philips Zoom White Speed ​​în birou.
Sensibilitatea gingiei și a dinților a fost considerată mai devreme ca un obstacol în albirea în cabinet, dar acestea pot fi ușor controlate astăzi cu practici stomatologice avansate (utilizarea gelurilor peroxidice mai dense și desensibilizatori)
Sunați astăzi la Centrul Dental Pitt Street la 92234767 pentru o ofertă exclusivă pentru cititori – Philips Zoom White Speed ​​595 USD, inclusiv kit de retus și examinare dentară (valoare 895 USD). Menționează acest articol.

Primul tău pas către a arăta și a te simți grozav!