Secretele Frumuseții

5 SFATURI ȘI TRUCURI PENTRU O FRUMUSEȚE UȘOARĂ ÎN MĂSURĂ

M-aș descrie cu siguranță ca pe o fată în mișcare, iar rutina mea de frumusețe trebuie să-mi acomodeze stilul de viață. Există momente în care aș prefera să dorm în loc să mă trezesc pentru a mă machia sau a-mi face o manichiură proaspătă. De aceea, am învățat să navighez peisajul meu de îngrijire personală cu câteva sfaturi rapide și ușoare care fac ca frumusețea din mers să fie ușoară. Verifică-i.

1. UTILIZAȚI FACEREA MAI MULTE UTILIZARE.

5 SFATURI ȘI TRUCURI PENTRU O FRUMUSEȚE UȘOARĂ ÎN MĂSURĂ

Produsele de înfrumusețare multifuncționale sunt cu siguranță cel mai bun prieten al iubitorilor de machiaj, mai ales atunci când ești presat de timp! Produsele care fac mai multe sarcini pot atenua îngrijorarea necesară împachetării mai multor produse și, de asemenea, necesită presupunerea de a vă crea aspectul zilei


Produsele de înfrumusețare
multifuncționale sunt cu siguranță cel mai bun prieten al iubitorilor de machiaj, mai ales atunci când ești presat de timp! Produsele care fac mai multe sarcini pot atenua îngrijorarea necesară împachetării mai multor produse și, de asemenea, necesită presupunerea de a vă crea aspectul zilei. Unul dintre produsele mele multifuncționale preferate este Tyra Beauty Light in a Stick Highlighter. Acest lucru nu numai că face un iluminator uimitor, dar îl folosesc și ca fard de ochi. Rimelul limpede poate fi folosit și ca gel pentru sprâncene și invers. Nu vă fie frică să fiți puțin creativi cu produsele dvs., dar asigurați-vă că citiți etichetele și căutați pentru a vă asigura că nu utilizați un produs într-un mod care vă poate provoca daune.

2. ÎNLOCUIȚI Lustruirea unghiilor pentru autocolante pentru unghii sau presă.

Îmi pare rău să-mi țin unghiile lustruite. Sunt un pic frugalist în acest departament, așa că menținerea unei manichiuri fabuloase necesită efort din partea mea. Dacă mă grăbesc, să am unghiile cu musca este cea mai mică dintre problemele mele. A avea un glam mani este aproape o înveliș și mă refer la asta literalmente. Una dintre alternativele mele de economisire a timpului pentru lacul de unghii este utilizarea învelirilor de unghii sau a unghiilor cu presare la modă (Nu dormiți pe puterea fabuloselor presări!) Câteva dintre mărcile mele preferate sunt NCLA, Sally Hansen Salon Effects și imPress.

3


3
. PĂSTRAȚI ȘTERGERILE FATA LA MÂNTURĂ.

Frumusețea în mișcare nu este întotdeauna aplicabilă agitației dimineții, se aplică și după goana după-amiezii și / sau de seară! De aceea este întotdeauna o idee minunată să păstrați șervețelele de machiaj la îndemână. Îmi frec frecvent ochii și uneori asta duce la creionul de ochi sau la mascara murdară, a avea șervețele de machiaj la îndemână este o modalitate excelentă de a vă ordona rapid machiajul. Dacă vă îndreptați de la birou la sală, șervețelele pentru față vă sunt de asemenea utile, deoarece nu doriți să vă înfundați porii cu machiaj în timp ce transpirați.

4


4
. PUNEȚI EȘANTIOANE FRUMOASE DE UTILIZAT.

De câte ori ați primit probe de frumusețe dintr-o cutie de abonament sau un ghișeu de frumusețe și le-ați lăsat să colecteze praful pentru că nu le-ați folosit? (Dacă sunteți un drogat de produse ca mine, probabil că vă gândiți: „Fată, niciodată!” LOL) Folosirea probelor de frumusețe este foarte ușoară pentru navetiști, deoarece nu ocupă mult spațiu și sunt de obicei ambalate ușor utilizare. Țin o geantă de machiaj de urgență în geantă, care conține produse de înfrumusețare de dimensiuni de probă, cum ar fi rimel, un stilou anticearcan, creioane pentru ochi, loțiune, o mică paletă de farduri de ochi (pe care o folosesc și ca fard de obraz) și ruj. Acestea sunt produsele mele preferate zilnic, indiferent dacă port sau nu machiaj complet. Aceasta este mica mea vanitate mobilă!

5


5
. ADOPTAȚI MOTTO-UL CARE MAI MIC ESTE MAI MULTE.

Mai puțin este cu adevărat mai mult atunci când ai timp scurt în cadrul regimului tău de înfrumusețare. Această regulă se aplică cantității de produse pe care le păstrați la îndemână (păstrez aproximativ 6 produse în geanta de machiaj din mers), precum și cantității de produs pe care o aplicați. Pentru frumusețea din mers, omit fondul de ten, aplic un pic de corector pentru un aspect de față destul de simplu, adaug rimel (și poate eyeliner) și lasă-mi buzele să fure spectacolul cu o culoare îndrăzneață. În unele zile mă duc dramatic cu un balsam pentru ochi de pisică și buze. Acesta variază, dar dacă lăsați o parte a feței dvs. să fie punctul central pentru un aspect frumos de frumusețe, aceasta vă oferă o execuție ușoară.