Secretele Frumuseții

5 moduri ușoare de a vă face părul să crească mai repede

În timpul unei scufundări recente pe Instagram târziu, m-am trezit pe un cont Cher Stan. În acea noapte, am visat că am încuietorile lucioase întunecate, imposibil de lungi ale cântăreței. Singura problema? Când m-am trezit, realitatea părului meu era mult, mult mai scurtă.

Așa că mi-am dus visul la experți și am consultat-o ​​pe Sarah Roberts, tricolog și autor al cărții You and Your Hair: The Ultimate Healthy Hair Masterclass for Afro Textured Hair, și Lisa Caddy, tricholog la Philip Kingsley, cu privire la cele mai importante sfaturi despre parul creste mai repede. Înainte să știi asta, voi dansa la „I Got You Babe” cu părul meu până la talie.

5 moduri ușoare de a vă face părul să crească mai repede

Totul începe de la nivelul scalpului
„Scalpul nostru este locul de naștere al părului nostru, spune Roberts


Totul începe de
la nivelul scalpului
„Scalpul nostru este locul de naștere al părului nostru, spune Roberts. „Înțelegerea sănătății de bază de care avem nevoie pentru a avea un scalp sănătos este vitală pentru a avea un păr sănătos. Caddy este de acord, adăugând„ Celulele pielii moarte, sebumul, transpirația, bacteriile, mirosurile și poluarea se acumulează pe scalp, ceea ce poate cauza inflamație și descuamare. Abordarea afecțiunilor scalpului, cum ar fi mătreața, eczema și psoriazisul, va oferi un mediu sănătos al scalpului care, la rândul său, optimizează creșterea și sănătatea părului.

Un scalp sănătos = păr sănătos. „Gândește-te la scalp ca la un pat de flori”, spune Caddy. „Dacă îl neglijați, aruncați gunoiul pe el, nu-l curățați niciodată, atunci nu veți crește niciodată cele mai frumoase și mai vibrante flori sănătoase!”

Nu excludeți instrumentele fierbinți
Am auzit cu toții poveștile de groază supraîncălzite, dar dacă suntem realiști, uneori vrei doar să folosești o placă de îndreptat sau un ondulator


Nu excludeți instrumentele
fierbinți
Am auzit cu toții poveștile de groază supraîncălzite, dar dacă suntem realiști, uneori vrei doar să folosești o placă de îndreptat sau un ondulator. Nu vă temeți, aici intervin produsele de protecție împotriva căldurii. Aceste produse vă acoperă firele cu ingrediente asemănătoare oglinzilor care vă protejează părul de daunele care vin împreună cu stilul. Dar Roberts adaugă: „Aceste daune [la căldură] sunt ireversibile”, așa că procedați cu prudență.

Suplimentele pentru păr funcționează de fapt
„Unele suplimente pot fi benefice pentru a da părului un impuls, mai ales dacă simțim că dieta noastră nu este 100%”, spune Caddy, avertizând că pierderea părului nu este întotdeauna cauzată de o problemă nutrițională. „Un supliment bun destinat părului va conține vitamine și minerale, cum ar fi fierul, B12, vitamina D, biotina etc.

Investiți în protejarea părului
Asta depășește doar protecția împotriva căldurii Vorbim despre uleiuri, măști, fețe de perne, împachetări și multe altele, toate aceste produse care vă vor ajuta să crească mai repede și mai puternic


Investiți în protejarea
părului
Asta depășește doar protecția împotriva căldurii Vorbim despre uleiuri, măști, fețe de perne, împachetări și multe altele, toate aceste produse care vă vor ajuta să crească mai repede și mai puternic.