Secretele Frumuseții

10 produse de frumusețe pe care le iubesc acum

Relația mea cu rutina mea de frumusețe a cunoscut o mulțime de schimbări de-a lungul carantinei. Deși există anumite lucruri pe care le dor disperat (cum ar fi să-mi tund părul și să le colorez), au existat și alte părți ale rutinei mele pe care le-am îmbrățișat, lăsând în urmă … în principal cât a durat încălzirea părului. Și, deși au existat momente în care am vrut să uit complet de machiaj și încă o fac în anumite zile, mi-am dat seama, de asemenea, că produsele îmi aduc multă bucurie. Acestea sunt cele 10 lucruri pe care m-am bazat cel mai mult în acest timp acasă:

Sunt cineva care trebuie întotdeauna să-mi lustruiască unghiile, atât din cauza aspectului, cât și pentru că altfel sunt un mușcător de unghii cronic (de fapt mi-am tăiat dintele din față cu ani în urmă făcând exact asta). Culorile Olive și June sunt fără 7, iar nuanța „EC” este un bej superb, pur și simplu, care funcționează și ca tratament pentru unghii, deci este câștigător. (talentat)

10 produse de frumusețe pe care le iubesc acum

Am descoperit pentru prima dată măștile de buze ale KNC Beauty în urmă cu ani, iar măștile lor pentru ochi sunt atât de grozave, încât sperăm să le purtăm în magazinul nostru foarte curând! Nu numai că sunt naturale și infuzate cu retinol, dar formele stelelor fugare le fac deosebit de distractive pentru a le arunca în orice moment al zilei sau al nopții și îmi lasă zona ochilor simțindu-mă strânsă și hidratată


Am descoperit pentru
prima dată măștile de buze ale KNC Beauty în urmă cu ani, iar măștile lor pentru ochi sunt atât de grozave, încât sperăm să le purtăm în magazinul nostru foarte curând! Nu numai că sunt naturale și infuzate cu retinol, dar formele stelelor fugare le fac deosebit de distractive pentru a le arunca în orice moment al zilei sau al nopții și îmi lasă zona ochilor simțindu-mă strânsă și hidratată.

Pentru acele zile în care vreau ca sprâncenele mele să arate de parcă toate sunt mai mult sau mai puțin orientate spre direcția corectă, cu doar ceva mai mult, îmi periez o parte din acest gel colorat (folosesc nuanța „3”) pentru a da iluzia sprâncenele pline, cu pene.

Nici măcar nu știu unde este uscătorul meu în acest moment, așa că nu este de mirare că am îmbrățișat un produs care face uscarea părului cu aer cât mai efort și consecvent posibil


Nici măcar nu
știu unde este uscătorul meu în acest moment, așa că nu este de mirare că am îmbrățișat un produs care face uscarea părului cu aer cât mai efort și consecvent posibil. Are un parfum ușor androgin, lemnos, pe care îl iubesc și, de obicei, îl adaug doar la capetele mele atunci când sunt cam 85% uscat și ajută la îmblânzirea frizului în timp ce adaugă o strălucire. (talentat)

Când vreau puțină acoperire fără să aplic o față completă de machiaj, o să-i dau puțină parte din acest anticearcăn (folosesc tonul 4) și o voi atinge în pielea mea. Mi se pare că cei mai mulți ascunsori sunt mat și grei și ador că acesta este natural și are un finisaj rou. Acoperă imperfecțiunile, dar la fel, astfel încât să pară că nu purtați nimic și sunteți binecuvântați cu o piele perfectă. (talentat)

Unul dintre trucurile mele preferate în timpul carantinei s-a bazat foarte mult pe această loțiune de bronzare naturală (o preferată de mult timp!)


Unul dintre trucurile
mele preferate în timpul carantinei s-a bazat foarte mult pe această loțiune de bronzare naturală (o preferată de mult timp!). Pe lângă plimbările mele de dimineață, nu am mai fost la soare de ceva vreme și asta face să pară că sunt tot timpul sărutat de soare.

Am început să folosesc acest ser de creștere a sprâncenelor la începutul anului și chiar am simțit că începe să funcționeze aproximativ opt săptămâni înăuntru. Problema a fost că, odată ce am rămas fără tub, nu mai aveam altul aliniat pentru a nu rata o zi (greșeală de debutant), dar de atunci au început să o folosească din nou. Dacă sunteți cineva care se luptă cu părți rare din sprâncene, acest produs este un schimbător de jocuri propriu-zis.

Mă spăl pe mâini în medie de un milion de ori pe zi și mi-am dat seama că pielea uscată și crăpată este noul meu normal


Mă spăl pe
mâini în medie de un milion de ori pe zi și mi-am dat seama că pielea uscată și crăpată este noul meu normal. Voi fi sincer: inițial am cumpărat această cremă de mâini pur și simplu datorită ambalajului superb, dar bonusul este că este incredibil de emolientă, iar parfumul de mentă de rozmarin are cel mai frumos parfum de tip spa.

Folosesc această protecție solară în fiecare dimineață și alunecă frumos, iar finisajul ușor irizat aproape face să pară că folosesc un filtru Instagram pe față, dar IRL. (talentat)

La începutul carantinei, parfumurile mele erau folosite la fel de des ca și tocurile din dulapul meu: niciodată


La începutul carantinei,
parfumurile mele erau folosite la fel de des ca și tocurile din dulapul meu: niciodată. Totul s-a schimbat după o baie de seară, când mi-am amintit cât de mult parfum te poate transporta într-un alt moment și loc. De atunci, am reîncorporat parfumul și loțiunea parfumată în repertoriul meu și îmi place cât de mult are un impact asupra dispoziției mele.